Wednesday, 23 September 2015

elearning at the University of Athens




Ο Nέος κύκλος σπουδών ξεκινά στις 26.10.2015

Στον κύκλο αυτό μπορείτε να κάνετε αίτηση για να παρακολουθήσετε τα εξής 5 προγράμματα που είναι σχετικά με τα Τρόφιμα


  • Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2008
  • Διαχείριση Περιβαλλοντικών και Διατροφικών Κρίσεων
  • Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων Παραγωγής Τροφίμων : Ποιοτικός Έλεγχος. Τυποποίηση. Επισήμανση. Οργάνωση Εξαγωγών
  • Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής
  • Functional Food - Λειτουργικά Τρόφιμα

Περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα προγράμματα, μπορείτε να βρείτε εδώ


= = =
  
Start of new term: 26.10.2015

At this term, the following 5 programmes will be taught:
  • “Food Safety and Food Quality, ISO22000:2005 and ISO9001:2008”
This programme is a useful analytical and managerial tool in order to assess food risk and implement HACCP and ISO procedures (covering the requirement of both ISO22000:2005 and ISO9001:2008).
  • Food Chemistry, Food Technology and Nutrition
This programme provides the current knowledge and trends in Food Chemistry, Nutrition and Food Technology.
  • Crisis Management with emphasis on Nutritional and Environmental Crises”
  • “Training food industry towards exports and extroversion”
  • "Functional Food" where the principles of R+D in Food Industry are presented with specific case studies of functional food, giving all the necessary information and scheme of action from the designing of the concept of a novel food to the filing to EFSA of a novel health claim.

info on the programmes that we teach are available here


Yannis Zabetakis
Assoc. Prof. of Food Chemistry



No comments: