Wednesday, 4 February 2015

elearning @ University of Athens

 

 έναρξη επόμενου κύκλου 16.2.2015


Στους κύκλους αυτούς μπορείτε να κάνετε αίτηση για να παρακολουθήσετε τα εξής 5 προγράμματα

  • Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2008
  • Διαχείριση Περιβαλλοντικών και Διατροφικών Κρίσεων
  • Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων Παραγωγής Τροφίμων : Ποιοτικός Έλεγχος. Τυποποίηση. Επισήμανση. Οργάνωση Εξαγωγών
  • Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής
  • Functional Food - Λειτουργικά Τρόφιμα


πληροφορίες σχετικά με τα 7 προγράμματα που διδάσκει η ομάδα μας, μπορείτε να βρείτε εδώ



====================
elearning @ University of Athens

Start of new term: 16.2.2015

At these terms, the following 5 programmes will be taught:
  • “Food Safety and Food Quality, ISO22000:2005 and ISO9001:2008”
This programme is a useful analytical and managerial tool in order to assess food risk and implement HACCP and ISO procedures (covering the requirement of both ISO22000:2005 and ISO9001:2008).
  • Food Chemistry, Food Technology and Nutrition
This programme provides the current knowledge and trends in Food Chemistry, Nutrition and Food Technology.
  • Crisis Management with emphasis on Nutritional and Environmental Crises”
  • “Training food industry towards exports and extroversion”
  • "Functional Food" where the principles of R+D in Food Industry are presented with specific case studies of functional food, giving all the necessary information and scheme of action from the designing of the concept of a novel food to the filing to EFSA of a novel health claim.

info on the programmes that we teach are available here

No comments: