Monday, 16 June 2014

Ποιότητα και ...σεξ
Αρχικά, ας δούμε τα "επιστημονικά" δεδομένα...
Με τον όρο ποιότητα αναφερόμαστε στην ικανότητα ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας να ανταποκρίνεται στο σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Είναι το σύνολο των χαρακτηριστικών και των ιδιοτήτων του προϊόντος ή της υπηρεσίας που εξυπηρετούν καθορισμένες ή υπονοούμενες ανάγκες του χρήστη/καταναλωτή.

Επίσης, χθες ήταν η μέρα του (μαλάκα) Πατέρα! Όλοι μας λάβαμε μηνύματα διαβεβαίωσης ότι είμαστε οι πιο καλοί μπαμπάδες και άλλες τέτοιες ουτοπικές φαιδρότητες (για να μην πω μαλακίες...).

και αναρωτιέμαι...
αφού είμαστε τόσο καλοί μπαμπάδες όλοι μας, γιατί δεν μας "κάθονται" πια οι γυναίκες μας? 
ή μας λένε ψέματα ότι είμαστε οι πιο καλοί μπαμπάδες ή μας κερατώνουν ή και τα δυο... 

Τελικά, πόσο ποιοτικός είναι ένας γάμος όταν μετά τα παιδιά το σεξ ανάμεσα στο ζευγάρι έχει γίνει κάτι σαν το ...Γιουκάλι?
Γιουκάλι είναι εκεί που τιμούν
όλους τους δοσμένους όρκους
Γιουκάλι είναι η χώρα
όπου μοιράζεται η αγάπη,
είναι η ελπίδα που υπάρχει στην κάθε ανθρώπινη καρδιά,
η λύτρωση που περιμένουμε πως θά'ρθει κάποτε...


6 comments:

athanasios goumatsis said...

Σύμφωνα με τα "επιστημονικά" δεδομένα που επικαλείσαι για το προϊόν "σύζυγος-σύντροφος" :
1. Τίθεται θέμα ...εγκυρότητας του φορέα αξιολόγησης και πιστοποίησης (γυναίκες) των ποιοτικών του χαρακτηριστικών.
2. Το προϊόν υπόκειται σε απίστευτες δοκιμασίες και χάνει τα χαρακτηριστικά του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι εμφανή τα σημάδια της κακής χρήσης του, με αποτέλεσμα, αρκετά συχνά, να μην γίνεται αποδεκτό στην αγορά ως μεταχειρισμένο.
3. Το χαρακτηριστικό «μπαμπάς» είναι μόνο ένα από τα κύρια γνωρίσματα…μερικά ακόμα (για να καλύψουμε το «σύνολο των χαρακτηριστικών και των ιδιοτήτων του προϊόντος ή της υπηρεσίας που εξυπηρετούν καθορισμένες ή υπονοούμενες ανάγκες του χρήστη/καταναλωτή») είναι : δεν ξεχνά επετείους, συμμετέχει στις (γυναικείες) δουλειές του σπιτιού, πηγαίνει τα παιδιά στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, είναι dirty τύπος στο σεξ και ταυτόχρονα τρυφερός και γουτσου –γούτσου, υπάκουος και συνεργάσιμος, γνωρίζει να κάνει μαστορέματα (υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, επιπλοποιός, σοβατζής) και γενικά DIY (DoItYourself), δεν βγαίνει με φίλους του, δεν παρακολουθεί ποδόσφαιρο, αγαπάει υπέρμετρα την πεθερά του, κάνει συχνά δωράκια στη σύζυγο κ.ά.
(η γυναίκα μου δεν γνωρίζει ότι έκανα τέτοια σχόλια…)!!!

Yannis Zabetakis said...

εγώ από την άλλη, φίλε Θανάση και βγαίνω με φίλους μου και παρακολουθώ και παίζω μπαλίτσα...όλα τα άλλα τα κάνω (ως μαλάκας!) και στο sex τι είμαι? ποιο sex?

athanasios goumatsis said...

Σοβαρό ερώτημα που το έχουν κι άλλοι μαλα... χμ... σύζυγοι!
Keep Calm...

Watson said...

Ετσι για να παει η μερα καλα: Δυο φιλοι,Μπαμπαδες τωρα πλεον,απο χρονια συναντιωνται για καφε και ανταλλασουν αποψεις: "πως παει η σεξουαλικη σου ζωη αδελφι "ρωταει ο ενας .Σκεφτεται για λιγο ο αλλος και απαντα: "Ε!....σαν την coca -cola". Δηλαδη;; Μπουρμπουλιθρες;;;"Οχι -οχι αλλα να ...στην αρχη reqular......μετα light........και τελος Zero....."
Ετσι ειναι φιλοι μου ....Α!! Υπαρχει και η εκδοχη οπου "Το ταβανι μας θελει βαψιμο "αγαπη μου"!!!........τελειωνεις;;;;;;;
Φιλικα Watson

Yannis Zabetakis said...

τελικά, το θέμα είναι πολύ πιο πανανθρώπινο και δημοφιλές από όσο νόμιζα!

Επιμύθιο: βρε παιδιά, υπάρχει έστω και ένας παντρεμένος που να κάνει έρωτα/sex με την κανονική του γυναίκα?

Anonymous said...

Χρόνια μας πολλά καθηγητά!
Να μας χαίρονται οι γυναίκες μας (νόμιμες και παράνομες...) και τα παιδιά μας (...νόμιμα και παράνομα...)
Και τώρα θα απαντήσω στα ερωτήματά σου:
Καμία γυναίκα δεν θέλει για σεξ τον πατέρα των παιδιών της. Κανένας άνδρας δεν θέλει για σεξ την μάνα των παιδιων του. Είναι προφανές πως όσο η ιδιότητα πατρότητας/μητρότητας υπερτερούν της ιδιότητας συντρόφου/συντρόφισας ή εραστή/ερωμένης τότε το σεξ θα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ή/και στα αζήτητα. Επίσης είναι προφανές (και απορώ πως δεν το βλέπεις) πως είναι δυνατόν να είμαστε υπέροχοι μπαμπάδες, να μας το λένε, κι ας μην μας κάθεται πια η γυναικα μας εύκολα. Τα θέματα είναι ανεξάρτητα. Μην τα μπλέκεις...
Για να παραμείνει ένα ζευγάρι σεξουαλικά ενεργό πρέπει να πάει κόντρα στην φύση, πράγμα που δεν είναι τραγικά δύσκολο μιας κι είμαστε πολιτισμένοι πια, αλλά ούτε κι εύκολο: θέλει ποιοτική δουλειά και απο κοινού προσπάθεια του ζευγαριού. Η φύση όμως πάντα θα μας καλεί στο καινούργιο! Το εαν θα ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά της είναι ΚΑΙ ατομική υπόθεση!!!