Saturday, 7 December 2013

Σεμινάριο για λειτουργικά τρόφιμα και εξαγωγές





Τα τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα έχουν εξαιρετικές λειτουργικές ιδιότητες (ως συστατικά της Μεσογειακής Διατροφής) και συνεπώς υψηλότατο εξαγωγικό δυναμικό.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα (case studies) να παρουσιασθεί πώς είναι εφικτή η παραγωγή νέων τροφίμων με συγκεκριμένες λειτουργικές ιδιότητες, η επισήμανση ήδη υπάρχοντων τροφίμων ή/και μελλοντικών με κατάλληλους ισχυρισμούς υγείας (health claims) ώστε να προωθηθούν οι εξαγωγές των τροφίμων στο
εξωτερικό. 

Πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε και στο
σχετικό pdf αρχείο

No comments: