Tuesday, 10 December 2013

εκπαιδευτικό σεμινάριο για μια άλλη τροφιματζίδικη ματιά

http://nancypennick.files.wordpress.com/2013/06/teacher.gif 

Τι μας λείπει σήμερα στις Ελληνικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών;
Απλά ...εξωστρέφεια?
ή μήπως πάντρεμα επιστημοσύνης και ...εμπορικής καπατσοσύνης?
Ποια λειτουργικά τρόφιμα έχουν πραγματικά υψηλό εξαγωγικό δυναμικό?
Πώς η Αθηνά κέρδισε τον Ποσειδώνα?
Άρα...μήπως η Ελιά είναι το πιο δυνατό brand στην Μεσόγειο, για να μην πω στον Κόσμο όλο?

Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε και εξετάσουμε μέσα από τις Αρχές Ποιοτικού Ελέγχου, HACCP, ISO22000, ISO9001, Ιχνηλασιμότητα κλπ
αλλά και με μια αντισυμβατική ματιά στην Μεσογειακή Πυραμίδα.

Πού; Αίθουσες Εκπαίδευσης Ομίλου MF, Πανεπιστημίου 58, Αθήνα

Πότε; Τετάρτη 11.12.2013, 16.00 --> 22.00

πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε και στο
σχετικό pdf αρχείο

No comments: