Friday, 17 December 2010

croissant και σορβικό οξύ

ουφ, βαρέθηκα με το χαρούμενο πρόσωπο της εξουσίας τους...
έρχονται και Χριστούγεννα,  ας ασχοληθούμε με κάτι πιο εορταστικό και νόστιμο...
[no more for now at least, κυάνια, εξασθενή χρώμια, ποτά "margarita coqtails" κλπ...]

σήμερα, έχοντας διαβάσει το από κατω εξώφυλλο του Βήματος από το 2013, ας ασχοληθούμε με τα croissant.

αν έχετε αγοράσει τα εξής croissant από τον Σκλαβενίτη,

Κρουασάν Μαράτα Σοκολάτα - Φουντούκι, σε συσκευασία των 85 γρ., με ημερομηνίες λήξης 23.12.2010 και 24.12.2010

Κρουασάν Μαράτα Βερίκοκο, σε συσκευασία των 85 γρ., με ημερομηνίες λήξης 23.12.2010 και 24.12.2010

και

Κρουασάν Μαράτα Φράουλα, σε συσκευασία των 85 γρ., με ημερομηνίες λήξης 23.12.2010 και 24.12.2010.

ΜΗΝ τα επιστρέψετε αμέσως...είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα πείραμα...κρατήστε τα μέχρι την ημερομηνία λήξης και δείτε εκείνη την μέρα αν υπάρχει μικροβιακή αλλοίωση στο προϊόν...

για να δούμε, με άλλα λόγια, πόσο απαραίτητο είναι το σορβικό οξύ που προσθέτουν...

2 comments:

antigoldgreece said...

Μας τελείωσε η "διαβούλευση" του Σαββάτου... όπισθεν ολοταχώς!

Μα γιατί, κυρίες και κύριοι του ΥΠΕΚΑ; Δεν θέλετε να ακούσετε τη γνωμοδότηση του κόσμου;

Yannis Zabetakis said...

έκλασαν μαλλί?

οεο