Monday, 8 November 2010

14.11.2010...να μην ξεχάσω να ψηφίσω Νέα Προοπτική
επί εποχής Σταύρου Κόντου...πολλά φυτά ξεράθηκαν στο παρκάκι Μακρυγιάννη και Σοφούλη...
ο τύπος με την μάνικα...δεν πρόκανε! αλλά από ότι μαθαίνω εκλέγεται και πάλι Δημ. Σύμβουλος (έλεος!)
==============================


Ο πρώτος γύρος των εκλογών πέρασε. Μπροστά μας έχουμε τον δεύτερο γύρο και πολύ αγώνα...Μιας και για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή και καλή!

Χθες, πήγα να ψηφίσω με τον μικρό μου γιο, τον έριξε τον κόκκινο φάκελο...δαγκωτό ο πιτσιρικάς! Πηγαίνοντας προς το Εκλ. Τμήμα, βλέπουμε μπροστά μας τον Παντελή Γρετζελιά και την Ευτυχία Παπαλουκά. Στο πέτο ο μικρός ... [είχα προλάβει να του βάλω, αυτοκόλλητο "Λαϊκή Συσπείρωση" ! ] είχε εμφανή την πρόθεσή μας και την θέση μας! Για τις 7.11.2010.

Ευχήθηκα στον Παντελή και την Ευτυχία "καλή Επιτυχία" διευκρινίζοντας ότι σήμερα ψηφίζω κόκκινα! Η έκφραση στο πρόσωπο του Παντελή ήταν αυτό που λένε οι κινέζοι "μια φωτογραφία, 1000 λέξεις", ίσως και μερικές χιλιάδες λέξεις θα έλεγα εγώ.

Σήμερα, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι! Παρά την αποχή-συνενοχή, παρά την ρύπανση με τα φυλλάδια όλων τους, παρά την απάθεια, το ΚΚΕ αύξησε σε όλη την Ελλάδα τα ποσοστά του και αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι, τον καιρό της τρόικας. Από σήμερα, ξανά στα αμφιθέατρα πάμε, στην φάμπρικα οι εργάτες, στα σχολεία οι μαθητές... Τι άλλαξε? Τι θα αλλάξει? τίποτα! μοιραίοι και άβουλοι συνάμα...με το Μνημόνιο πάμε στο γκρεμό! ύφεση, ανεργία, αδιέξοδα... Για να μην νομίζουν οι τροϊκανοί ότι όλα τα πρόβατα της στρούγκας είναι άφωνα... ας μας σφάξουν...αλλά πριν μας σφάξουν θα φωνάξουμε, πριν πεθάνουμε θα αντιδράσουμε!

Και τώρα τι κάνουμε στις 14 του μήνα;
Δύο επιλογές. Νέα Προοπτική ή ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ανθρώπων [έτσι "χωρίς πρόγραμμα" που έλεγε και η αείμνηστη η Ρεζάν!], ένα σύμφυρμα α-πολιτικών θέσεων και ακροδεξιών καταθέσεων;

Προσωπικά, έχοντας ζήσει (λόγω της μητέρας μου, της Ευαγγελίας Καπετάνου) το πείραμα Αδαμόπουλου με την μαμά να είναι δημ. σύμβουλος και κατόπιν Αντιδήμαρχος...δεν θέλω να ξαναζήσει η πόλη μου τέτοια α-πολίτικα α-δέξια αλλά άκρως δεξιά πειράματα.

Το πείραμα Κόντου που ήταν ένα κακέκτυπο του πειράματος Αδαμόπουλου μας έδειξε πολλά. Τόσο σε εμάς τους ζωντανούς όσο και σε μερικά φυτά που πέθαναν λόγω ξηρασίας...λόγω ανοησίας...λόγω ωχαδερφισμού (βλ. φωτό παραπάνω).

Τα εν λόγω φυτά στο πάρκο της Μακρυγιάννη απασχόλησαν όμως και τις δικαστικές αρχές της χώρας...
Μιας και ...πώς να μην ασχοληθώ με το παρκάκι της γειτονιάς μου όταν το βλέπω τρεις φορές την ημέρα (όταν βγάζω βόλτα τον σκύλο μας) να ξεραίνεται και όταν ολόκληρο τον Ιούλιο του 2008 (μέχρι τις 4.8.2008 που κατέθεσα μήνυση κατά του κ. Σταύρου Κόντου, Δημάρχου της πόλης μας) παρακαλούσα τους ιθύνοντες να ποτίσουν το πάρκο;
Κυριακή 27.7.08, πρωινή βόλτα με τους γιους μου στο άλσος. Η λίμνη; Καταπράσινη! Όχι δεν έγινε ξαφνικά ΠαΣοΚ. Απλά τους τέλειωσε η …χλωρίνη, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός εργαζόμενου του Δήμου παρά τη λίμνη. Κυριακή 27.7 πρωί λοιπόν, τηλεφωνώ στον Δήμαρχο κ. Σταύρο Κόντο και τον παρακαλώ να κάνει κάτι για το πάρκο στη Μακρυγιάννη στον οικισμό Απομάχων και για τη λίμνη στο άλσος. Οκτώ μέρες μετά (Δευτέρα 4.8.08), το πάρκο ακόμα απότιστο!!!
Πάω στο Δημαρχείο να τους το θυμίσω. Μπήκα στις 09.05 και βγήκα στις 09.25. Στο μεταξύ μίλησα με 2 κυρίες στον προθάλαμο-γραμματεία του γραφείου του Δημάρχου και τον Αντιδήμαρχο κ. Καρακαξίδη. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μου με τον Αντιδήμαρχο κ. Καρακαξίδη, ο κ. Κόντος διέκοψε τη σύσκεψη (;) που είχε όπως με είχε πληροφορήσει η γραμματέας του και ήρθε στην αίθουσα που ήμουν με τον κ. Καρακαξίδη και δύο υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας για να με βρίσει! Είπε πολλά ο κ. Σταύρος Κόντος. Δύο λέξεις μόνο θα σας μεταφέρω. Κατά τον κ. Δήμαρχο είμαι «τραμπούκος» και «ψυχασθενής». Αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες ο Αντιδήμαρχος κ. Καρακαξίδης και οι δύο υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας.
Όταν είπα του κ. Σ. Κόντου ότι θα του κάνω μήνυση, μου είπε ότι εκείνος θα με μηνύσει και αμέσως μετά άλλαξε γνώμη λέγοντας ότι δεν πρόκειται να με μηνύσει για να μην ασχολείται μαζί μου.
Από αυτοσεβασμό και σεβασμό στα παιδιά μου αλλά και στο σκύλο μου (για να μην τον πηγαίνω βόλτα σε ένα ξερό πρώην πάρκο), πήγα αμέσως μετά το Δημαρχείο και κατέθεσα μήνυση κατά του κ. Σταύρου Κόντου για εξύβριση. Το παράβολο των €10 που πλήρωσα στις 4.8.2008 ήταν το πιο γλυκό παράβολο που έχω κατεθέσει στο Ελληνικό Δημόσιο!


Στις 6.11.2010, προχθές, ήρθε η απάντηση από τις Αρχές (βλ. φωτό). Ο κ. Παναγιώτης Καρακαξίδης δήλωσε ότι δήλωσε και η υπόθεση έκλεισε.

Μαζί με αυτή την υπόθεση, όμως έκλεισε (ευτυχώς για την πόλη μας) και το πολιτικό κεφάλαιο "όραμα πόλης".

Στις 14.11.2010, λοιπόν, ανάμεσα στο Χάρη Τομπούλογλου (και το πολιτικό του μόρφωμα) και τον Γιώργο Αποστολάκη, συνειδητά επιλέγω συμμετοχή και όχι αποχή και θα ψηφίσω την Νέα Προοπτική και τον Γιώργο Αποστολάκη για Δήμαρχο Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας με την ελπίδα να αποκτήσουμε και στη Νέα Φιλαδέλφεια άμεσα και άλλους παιδικούς σταθμούς, ηχοπέτασμα στην εθνική οδό, πολιτισμό ουσίας και όχι του θεαθήναι, καινούργια δέντρα αλλά πάνω από όλα ένα ανθρώπινο πρόσωπο και μια αισιοδοξία πέρα και πάνω από εμετικά συνθήματα του στυλ "καθαρές πλατείες για μια καθαρή Ελλάδα" που φιλοξενεί ο Χάρης Τομπούλογλου στο συνδυασμό του.

Αλλά από την Δευτέρα 15.11, όποιος και να εκλεγεί, η νέα δημοτική αρχή θα με έχει απέναντί της! Αντιπολίτευση θα είμαι για να ζητώ για μας, τα παιδιά μας και τα ...σκυλιά μας, όπως έκανε χθες ο Γιώργος Αμυράς.

Θα φτιάξουμε μάλιστα και ΔΙαδημοτική Αντιπολιτευτική Συμμαχία (ΔΙΑΣ) για να καταθέτουμε θέσεις και προτάσεις.

Γιάννης Ζαμπετάκης - Datura

2 comments:

daskalos said...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

eirini katsa said...

Aμήν...
Και με τη νίκηηηηη!!!!
Μπας και αλλάξει το τοπίο...δείτε μια άσπρη μέρα και σταματήσουν οι γκρίνιες!!!

Πολλές καλησπέρες από μια...που ανήκει στο 40% ....καθώς δεν πήγα να ψηφίσω...

:)