Saturday, 5 June 2010

7 Ιούνη 2010...Πρυτανικές Εκλογές στο ΕΚΠΑ! Μαυρίστε τα Λαμόγια!!!
ίσως έχεις ακούσει Ιστολογιάκι μου ότι γίνονται κάποια μαγειρέματα σχετικά με τις Πρυτανικές Εκλογές στο ΕΚΠΑ...

για πρώτη φορά στα ιστορικά, αναβλήθηκαν!

και θα γίνουν (?) στις 7.6.2010, μεθαύριο.

Στις 27.5.2010, έγραφα...

σήμερα το ΕΚΠΑ έχει την "τιμητική" του στην εφημερίδα Καθημερινή,

στη σελ. 20, υπάρχει ένα πεντάστηλο ρεπορτάζ-άρθρο του κ. Α. Λάκασα με τίτλο

Χοροί μεταπτυχιακών φοιτητών για υποστήριξη πρυτάνεων

μπορείτε να το δείτε κι εδώ

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100009_27/05/2010_402350

αλλά στην έντυπη μορφή της εφημερίδας είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό!

Η απορία μου είναι τούτη: δοθέντος ότι η νέα ημερομηνία των Πρυτανικών Εκλογών είναι η εβδόμη Ιουνίου, και σήμερα είναι 27 Μάη, πώς γίνεται να "καθαρίσουν" τόσο σύντομα οι εκλογικοί κατάλογοι?

Μήπως είναι σκόπιμο και αναγκαίο να χρησιμοποιήσουμε "βασιλικό ύδωρ" ?

Με εκτίμηση στην κίνηση - ματ του κ. Φορτσάκη!
==========================================

μετά από αυτά που έγιναν στις 25 και 26 Μάη, ο κ. Στεφανάδης και τα εκλογομαγειρεία εντός Ιατρικής σχολής ...εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα...
Άλλα δεν το έβαλαν κάτω.

Χθες χτύπησαν ξανά με μια εφημερίδα free press (αλήθεια ΠΟΙΟΣ είναι ο χρηματοδότης της???)...που την βρήκα στην είσοδο του Τμήματος Χημείας...

σχετικά με αυτή την (κατευθυνόμενη?) εφημερίδα έλαβα το εξής email.

Δημοσκοπικές - Εκλογικές Αλχημείες του συνδυασμού Στεφανάδη

Ο υποψήφιος πρύτανης, καθηγητής Χ. Στεφανάδης δεν σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Οργάνωσε τη δημοσίευση στημένης δημοσκόπησης η οποία τον φέρει να προηγείται στην προτίμηση των ψηφοφόρων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η στημένη δημοσκόπηση οργανώθηκε και δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (www.alogos.gr), η οποία εκδίδεται από τον κ. Α. Βασιλόπουλο, στενό συνεργάτη του καθηγητή Λέκκα, υποψηφίου αντιπρύτανη του Στεφανάδη!!!! Και άλλοι συνεργάτες της εφημερίδας, όπως η επιμελήτρια κ. Χαρτίδου, ανήκουν στο εργαστήριο του Λέκκα και μοιράζονται μαζί του τα εκατοντάδες παχυλά προγράμματα του ελληνικού δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης (www.elekkas.gr/research/projects.html). Από τα προγράμματα αυτά πληρώνεται και εκδίδεται ο ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ για να δημοσιεύει στημένες δημοσκοπήσεις υπέρ του καθηγητή Στεφανάδη?

Επίσης προσέξτε και αυτά: Το βράδυ της 25 Μαΐου, μια ημέρα πριν την διεξαγωγή των πρυτανικών εκλογών, δεν ήταν διαθέσιμη η δημοσκόπηση της ΑΠΟΨΙΣ-SMR, η οποία δημοσιεύτηκε στον Ακαδημαϊκό Λόγο χθες 3 Ιουνίου. Σε τέσσερις (4) λοιπόν εργάσιμες ημέρες που μεσολάβησαν παραγγέλθηκε, σχεδιάσθηκε, εκτελέσθηκε, αναλύθηκαν τα στοιχεία και δημοσιεύθηκε!!! Ο Ακαδημαϊκός Λόγος ξόδεψε πάνω από δυο χιλιάρικα (μπορεί και δέκα βέβαια, αν η εταιρεία είναι σοβαρή), ενώ δεν έχει ούτε μία (1) διαφήμιση! Βέβαια, δεν έχουν πρόβλημα γιατί αγωνίζονται για το πανεπιστήμιο και δεν φείδονται εξόδων άμα είναι για το καλό του. Φοβερό το ενδιαφέρον τους για το πανεπιστήμιο!!! Ακαδημαϊκός Α-λογος…..

=============================
το παιχνίδι έχει χοντρύνει ιστολογιάκι μου!
την Δευτέρα θα βάλω μορταδέλα στο φάκελο αντί για ...ψηφοδέλτιο!

1 comment:

eirini katsa said...

Αν σοβαρευτούμε για μια ελάχιστη στιγμή,θα δούμε οτι η ταύτιση της Ελλάδας με τη θάλασσα,δε σταματά μόνο στη μνήμη...!!!
Τα είδη των ψαριών είναι πολλά...
Υπάρχουν μαρίδες,γάβροι,σαρδέλες κ άλλα φθηνά...
υπάρχουν συναγρίδες,μπαρμπούνια,σφυρίδες κ άλλα ακόμα ακριβά...
υπάρχουν καρχαρίες όρκες κ άλλα αρπακτικά,
υπάρχουν ελεύθερα κ καλλιεργημένα!!
Και στη θαλασσοδαρμένη Ελλαδίτσα μας υπάρχουν οι μαρίδες,οι γάβροι,οι σαρδέλες κ τα άλλα φθηνά που υπομένουν τα πάντα καρτερικά,που πιάνονται στα δίκτυα των επιτήδειων μαζικά,που τσιμπάνε το δόλωμα απλοϊκά και το καταπίνουν στα χαζά,που τρώγονται από τα αρπαχτικά κ που βασικά δε νοιάζεται κανείς γι'αυτά!!!
Υπάρχουν τα ακριβά που νομίζουν ότι είναι λίγο πιο πονηρά,πιάνονται πιο δύσκολα κ με δολώματα πιο ακριβά,σπάνια εκδιώνονται μαζικά,αλλά...τρώγονται το ίδιο καλά κ πολύ πιο απολαυστικά!!!
Υπάρχουν τα αρπαχτικά που δε χρειάζεται να πούμε πολλά γι'αυτά,που τα ξέρουμε ή νομίζουμε ότι τα ξέρουμε καλά,που όλα τα άλλα ψάρια μαζί ,τους γλύφουμε την κατουρημένη τους ποδιά,μπας κ μας λυπηθούν καμιά φορά ατομικά εμάς προσωπικά κ χωρίς συνείδηση κ λύπηση για τα όμοιά μας καμιά!!!
Τέλος,υπάρχουν τα ελεύθερα που κολυμπάνε δεξιά ή αριστερά,μόνα ή ομαδικά μέχρι να συναντήσουν τα δίχτυα του ψαρά για να καταλήξουν στην πιατέλα μας μαγειρευτά ή να τα βρουν τα αρπαχτικά για να καταλήξουν στο στομάχι τους ωμά κ θυμίζουν τους ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ προεκλογικά!!!
Ανακεφαλαιώνοντας...υπάρχουν διλήμματα αρκετά!!!
-Ποιά ψάρια είναι τα πιο χαζά;
-Ποιά ψάρια είναι η ραχοκοκαλιά του συστήματος που βρωμάει ΣΑΠΙΛΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ;
-Ποιά ψάρια ευθύνονται για το τί συμβαίνει σε αυτά,αλλά κ στα άλλα είδη σαν αυτά;
-Τα αρπαχτικά ή μήπως αυτά που είναι ανεκτικά;
-Τα ελεύθερα ή τα καλλιεργημένα;
-Τα δημόσια ή τα ιδιωτικά;
...Κι αν τα δημόσια είναι τα φθηνά,νομίζετε ότι η τράτα θα αργήσει να πιάσει τα ακριβά,τα ιδιωτικά ακόμα κ αυτά που δεν τρώγονται ούτε μαγειρευτά ούτε ωμά...!!!

BΡΏΜΑ...πολύ βρώμα!!!