Wednesday, 3 March 2010

Terra ΑΕ- Βιοκεράλ VS Μαργαρίτα Καραβασίλη: σημειώσατε 2!η βιοκεράλ...
το πάρτυ τέλειωσε! η γάτα Μαργαρίτα δεν ...παίζει!
------------------------------------------


ένα μεγάλο μεγάλο μεγάλο Μπράβο στην Μαργαρίτα μας!

όταν το ΠΑΣΟΚ κοιμάται και κουκουλώνει τους παράνομους...και τους φοροφυγάδες...

όταν ο ΓΠ Jr αποδεικνύεται λίγος και πολιτικός νάνος... [η γλώσσα του σώματός του σήμερα τα έλεγε όλα...ακόμα και οι μετανάστες συμπολίτες μας που καθαρίζουν παράθυρα στα φανάρια πιο περήφανοι είναι!]

όταν το ΠΑΣΟΚ είναι χειρότερο από το ΔΝΤ...

η Μαργαρίτα μας δεν το βάζει κάτω!

και μπαίνει με τσαμπουκά και εντολή εισαγγελέα στις εταιρείες που κάλυπτε ο άθλιος Σαρακατσάνος!

ρε σεις, μήπως πρέπει να το ρίξουμε κι εμείς στην Εργασιοθεραπεία?

ή μήπως στην Datura Stramonium?

10 comments:

Anonymous said...

Αυτά Γιάννη είναι τζάμπα μαγκιές.

Ακριβώς τα ίδια έκανε και ο Σουφλιάς. Έβαζε πρόστιμα και έκανε και καμιά ανάκληση πιστοποιητικών.

Με την ΕΑΒ τι θα γίνει;

1. Σε ερώτησή μου στο blog της, η Καραβασίλη γράφει ότι:

"Σύντομα θα ορισθεί στην ΕΑΒ υποχρεωτικό χρονοδιάγραμμα ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ, για την εφαρμογή βέλτιστων τεχνικών με στόχο την τήρηση των θεσμοθετημένων όρων, ώστε να πάψει να ρυπαίνει."

Δηλαδή είμαστε σοβαροί!!!!;;;; η Ε.Γ. Περ/ντος λέει ότι η ΕΑΒ μολύνει και θα συνεχίσει να ρυπαίνει μέχρι κάποια στιγμή, που δεν ορίζει καν, να σταματήσει;
Πάμε καλά; Μολυνει ή δεν μολύνει; αν μολύνει, η Καραβασίλη είπε ότι θα την κλέισει. Αν δεν μολύνει, ας μας πει γιατί η Καραβασίλη, και πολλοί άλλοι - μεταξύ αυτών κι εσύ - μας λέγατε ψέματα ότι μολύνει.

2. Επίσης, γράφει ότι η υπογραφή του EMAS υπεβλήθει υποβολιμαία στην Υπουργό. Από ποιον;;;;; Η κ. Καραβασίλη είναι πλέον κυβερνητικό πρόσωπο!! δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα χωρίς να γίνετε πιο συγγκεκριμένη.

3. Ο κ. Παντέλογλου έλαβε μέρος ΚΑΙ σε συμβούλιο για τη Μεσαπία, όπως και σε πολλά άλλα. Το blog της Καραβασίλη το λέει. Ας μας πει επιτέλους τι έκανε τα απόβλητά του ότι ήταν Γ.Δ. εταρείας της περιοχής Βιωτίας για να ξέρουμε ότι οι συνεργάτες του Υπουργείου δεν είναι συνειπεύθυνοι για τη δημιουργία της περιβαλλοντικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

αυτά τα έχω γράψει και στο blog της Καραβασίλη. Στις απαντήσεις της - μη ικανοποιητικές - έχω στείλει τις δικές μου αλλά δεν τις έχει βγάλει ακόμα online, οπότε επιφυλάσσομαι.

Όμως, εν πάσει περιπτώσει, αφού εκφράζεσαι τόσο θετικά για το θέμα αυτό, που διεκπεραίωσε η Μαργαρίτα ΣΑΣ, πρέπει να βοηθήσεις στην απάντηση των ερωτημάτων που θέτω.

φιλικά,
Χρίστος

Yannis Zabetakis said...

ο Σουφλιάς ποτέ δεν μπούκαρε σε βιομηχανία!!!

τελείως απληροφόρητος είσαι!
ή θέλεις να τα βλέπεις όλα παραμορφωμένα!!!

Anonymous said...

ti εννοείς δεν μπούκαρε σε βιομηχανία;

δεν είχαν πέσει πρόστιμα; τι θα πει "μπουκάρω σε βιομηχανία";;;

και εν πάσει περιπτώσει, με τα άλλα ερωτήματα τι γίνεται; κοκοκό;

Anonymous said...

Για να εξηγηθώ:

ΠΟΣΑ προστιμά έχουν πέσει επί Καραβασίλη;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;
ΠΟΙΟΙ ελέγθηκαν;
ΠΟΙΟΙ βγήκαν καθαροί;
ΠΟΙΟΙ βγήκαν βρώμικοι;
ΠΟΙΑ είναι τα χρονοδιαγράμματα;

Σε αυτά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απάντηση!!!!

Το να παίρνει κάποιος την εισαγγελία και να κάνει "τσαμπουκάδες" και ¨μπουκαρίσματα" για να γράφονται αρθράκια, μου θυμίζει γραφικότητες μπογκοτά. Αφού δεν τους αφήσαν να κάνουν ελέχους καλώς πήγαν με εισαγγελέα και ΕΠΡΕΠΕ να πάνε με εισαγγελέα. Και ξαφνικά γίναν και οι εργαζόμενοι χαφιέδες... σύμφωνα με το άρθρο.. Πάμε λαμπρά μπροστά!!! πολύ ωραία...

και αυτά όσο αφορά τη συγγεκριμένη περίπτωση.. για να μην πάμε και στα άλλα ερωτήαμτα που σου θέτω..

fantasy said...

Αν καίγονταν νοσοκομειακά απόβλητα στη συγκεκριμένη εταιρεία ή δεν ξέρω τι άλλο τι, θα πρέπει να γίνει και έλεγχος για διοξίνες και βαρέα μέταλλα στη γύρω περιοχή.

Εγώ νομίζω ότι όλοι οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται παρουσία αστυνομίας. Εδώ δεν μιλάμε για τα ψητοπωλεία και πρατήρια άρτου που περιορίζεται ο ΕΦΕΤ.

fantasy said...

Ξέχασα και ραδιενεργά.

Yannis Zabetakis said...

@Χρίστος

έλα στις 20.3.2010

στα γραφεία της ΕΕΧ, Κάννιγγος 27

έχουμε ημερίδα για Ασωπό και Μεσσαπία

να τα πούμε από κοντά !
θα είναι και οι Παντελόγλου, παπαΓιάννης

η ....τριανδρία της παρα-απο-πάνω ανάρτησης....

να σου απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σου

Anonymous said...

Φίλε μου, δεν είμαι χημικός ούτε επιστήμονας, και από συνέδρια της ΕΕχ δεν θα καταλάβω πολλά..

Και εν πάσει περιπτώσει δεν είναι και τόσο εύκολα από άποψη απόστασης να έρθω - όχι ακατόρθωτα, αλλά όχο και εύκολα.

Όπως και να έχει όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να απαντήσει κάποιος σε αυτά που ρωτάω και τα οποία δεδομένης της θέσης που έχουν μέλη του ΙΤΑΠ στη δημόσια διοίκηση, των λεγομένων μελών του ΙΤΑΠ και των παρεμβάσεων του ΙΤΑΠ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΜΑ!!!!!!!!!!

ειδικά όταν τα παραπάνω μέλη πωλούν έμμισθες υπηρεσίες σε άτομα που έχουν κατηγορήσει για εγκληματική ρύπανση και συνεργάζονται με υπερασπιστές ρυπαντών.

Ιντερνετ υπάρχει, όλη τη μέρα κάνεις αναρτήσεις, η Καραβασίλη τον τελευταίο μήνα το έρριξε πάλι στις αναρτήσεις, ο Παντέλογλου συνταξιούχος είναι, μη μας έχετε και τόσο γραμμένους.

δεν ζητώ αριθμούς λογαριασμών και διαβατηρίων. 2-3 σημαντικές απαντήσεις πάνω σε ερωτήματα που εσείς με τη στάση σας δημιουργήσατε και που πεισμωτικά και ύποπτα αρνήστε να δώσετε.
ΧΜ

Pericles said...

Ανώνυμε Χρίστο,

μια και η Καραβασίλη ξενυχτάει δουλεύοντας σκληρά να ξεσκατώσει όσα "τρώγαμε" τόσο καιρό, άσε με να απαντήσω στις "πιεστικές αναπάντητες" ερωτήσεις σου όπως υποθέτω ότι έπρεπε να σου απαντήσει η ίδια:

1. ΝΑΙ, ΣΥΝΤΟΜΑ για την ΕΑΒ...γιατί μια και δεν είσαι μηχανικός ή γνώστης (όπως τουλάχιστο διατείνεσαι) θάπρεπε να καταλάβεις ότι το κράτος δεν είναι δήμιος αλλά δικαστής και θεραπευτής - και για να δικάσεις και να θεραπεύσεις χρειάζεται νους και γνώση και σωστές νόμιμες κινήσεις - αν κι αυτό δεν καταλαβαίνεις μάλλον κάπου κολλάει η ευρύτητα της κρίσης σου, που πιστεύω πως διαθέτεις...

2. Είδα πως από το blog της, η πολίτης (και δημόσιο πρόσωπο) Καραβασίλη σου απάντησε για το περιστατικό του EMAS παραπέμποντάς σε στην αρμόδια υπηρεσία (ΕΥΕΠ), δίνοντάς σου και τα σχετικά τηλέφωνα... είσαι και συ τόσο βαρυφορτωμένος από εργασία που δε προλαβαίνεις να πας και να πάρεις πληροφορίες από τη πηγή? Ή θεωρείς υποχρεωμένη τη σκληρά αγωνιζόμενη Καραβασίλη να σου δίνει προσωπικές εξηγήσεις?

3. Όσο για το Παντέλογλου, η δράση του αποδεικνύει πόσο νοιάζεται για τον άνθρωπο και το Περιβάλλον... Η δικιά σου δράση ποιά είναι Ανώνυμε? Ή μήπως κι αυτή είναι Ανώνυμη?

Λυπάμαι για την εμπάθεια που αποπνέει το σύνολο του σχολίου σου, αλλά ανθρώπινο φαινόμενο κι αυτό...

Νάσαι καλά!

Anonymous said...

@ Περικλής

1. Η Καραβασίλη και οι λοιποί, παρουσιάζουν σαν μεγάλη κατάκτηση το ότι στοχοποιήσαν – ΟΡΘΩΣ - μία εταιρεία στη Λάρισα στην οποία όμως εξαντλούν την αυστηρότητά τους. Αυτό το λέω γιατί η ΕΑΒ έχει κατηγορηθεί από την ίδια την Καραβασίλη ότι μολύνει και εφόσον μολύνει πρέπει να συμμορφωθεί αλλιώς να κλείσει. Αυτή η δήλωση έγινε πολύ πριν γίνει Ειδική Γραμματέας και όταν ήταν στα δικαστήρια με το Σουφλιά. Τώρα, (Α) μετά από 5 μήνες δημιουργίας Υπουργείου Περιβάλλοντος, (Β) μετά από μήνες ανάληψης της Ειδικής Γραμματείας από την Καραβασίλη, (Γ)μετά από επιστολή της Νομαρχίας ότι η ΕΑΒ δεν λειτουργεί Περιβαλλοντικά Υπεύθυνα, και (Δ) αφού για 4 χρόνια ΙΤΑΠ και ΣΙΑ μας λέγανε πόσο άκρως επικίνδυνο και απαράδεκτο είναι για την υγεία των πολιτών η μόλυνση από την εν λόγω εταιρεία, η κ. Καραβασίλη λέει ότι η ΕΑΒ όντως δεν έχει συμμορφωθεί, αλλά ότι εν καιρό θα συμμορφωθεί. Και μέχρι τότε (πότε αλήθεια;) θα λειτουργεί.

Αν εσύ θεωρείς την στάση αυτή υπεύθυνη και συνεπή, ενώ τα ερωτήματά μου κακόβουλα, ελπίζω να μην είσαι κάποιος που αποφασίζει για θέματα δημοσίου συμφέροντος.

2. Στην απάντησή της έχω απαντήσει αλλά δεν την έχει ανεβάσει ακόμα... Πρώτα σκανάρει τα σχόλια - φαντάζομαι για να μην έχουν ύβρεις κτλ. Γι αυτό έγραψα ότι επιφυλάσσομαι. Αλλά, η ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ δεν έλεγε ότι η απόφαση επεβλήθει στην Υπουργό υποβολιμαία. Αυτό το έγραψε η Καραβασίλη στο blog της. Γι αυτό πρέπει να απαντήσει στο blog. Και σίγουρα δεν θα απαντά μόνο σε εμένα προσωπικά. Μόνο σε εμένα προσωπικά θα απαντά μόνο αν πάω μέσω επιστολής στο υπουργείο.Αντιθέτως, μέσω blog απαντά σε πολύ κόσμο.
Παρεπιττώντως, τηλεφώνησα στο Υπουργείο, ρώτησα για το που μπορώ να στείλω μία ενδεχόμενη επιστολή, και μου είπαν ότι δεν ξέρουν γιατί η διαρρύθμιση των γραφείων είναι ρευστή.
Ελπίζω τα άλλα θέματα (έλεγχοι κτλ.) να είναι πιο οργανωμένα…

3. Η δράση του Παντέλογλου δεν αποδεικνύει τίποτα αν δεν απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα και δεν διασαφηνίσει ότι δεν είναι συναίτιος των περιβαλλοντικών προβλημάτων που λέει ότι προσπαθεί να λύσει.. Τα trust-me κτλ να τα πεις σε άλλους.
Όχι, δεν έχω καμία δράση. Απλά ένα μακάκας είμαι που πήρα σοβαρά μερικά κινήματα πολιτών και ψήφισα ΟΠ..

αλλά τι λέμε τώρα, ε? Αυτό είναι γραφικό στη χώρα μας. Εδώ πιστεύουμε στα blog μέχρι μα μπούμε στο Υπουργείο και μετά λέμε "ρώτα το υπουργείο", εκθειάζουμε πρακτικές αλλά δεν είμαστε ποτέ υπόλογοι σε αυτές, εκθειάζουμε ανθρώπους αλλά δεν είμαστε ποτέ υπόλογοι γι αυτούς, η κατάσταση είναι «πάντα ή μαζί μας ή εναντίον μας», και βγάζουμε λεφτά υποστηρίζοντας τον έναν ρυπαντή απέναντι στον άλλο με λεφτά του τοξινωμένου πολίτη των Οινοφύτων ή πουλώντας έμμισθες συμβουλές βελτίωσης στους ρυπαντές.

Όλα αυτά φίλε μου έχουν ειπωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτό το blog και από άτομα που μου λες να πιστέψω – και πίστεψα.

Αυτά φίλε μου….

Χρίστος Μ.