Monday, 15 March 2010

το ΠΑΣΟΚ και η πολιτική του γύμνια...καλύτερα με την Τζούλια! για σκέτο πορνό!


το ότι αυτή η κυβέρνηση είναι του κώλου είναι πλέον παγκοίνως και παγκάλως γνωστό!
ο Πάγκαλος λέει λαλακίες [βλ 2 αναρτήσεις πιο κάτω] για τον Μανώλη Γλέζο αλλά το λίπος της κορμάρας του μάλλον δεν του επιτρέπει να έχει...ευαισθησίες...

ο Σαχινίδης περιμένει κάτι μεταφυσικό και σχετικά του έγραφα...

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων: ο ΕΦΕΤ (ως Αρχή Ελέγχου των Τροφίμων και συνεπώς Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και του... Ανταγωνισμού) πρέπει να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο, δηλαδή σε έναν χώρο με ελεγκτική κουλτούρα: υπουργείο Ανταγωνιστικότητας (όπως είχαν δεσμευτεί προεκλογικά οι κ.κ. Χρυσοχοΐδης και Σαχινίδης) και να αποκτήσει ξανά το νομικό οπλοστάσιο για έλεγχο σε όλο το φάσμα των τροφίμων. Εκτός κι αν η μετεκλογική λήθη παρασύρει και αυτήν τη θέση του ΠΑΣΟΚ όπως έχει ήδη παρασύρει τη δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη από τις 21.7.2008 (!) «οι τιμές των τροφίμων πρέπει να μειωθούν κατά 10%».

Η Λούκα (με το ανύπαρκτο cv!) αλλά με καλό σύζυγο με καλάάά κονέ... είναι στην κοσμάρα της...

Η Αννούλα του Βοριά θα μειώσει την ύλη...και έτσι η Παιδεία θα αποκτήσει ότι της λείπει...

Και οι Μιχάληδες...αχ αυτοί οι Μιχάληδες...ο ένας ασχολείται με τα φασιστικά στοιχεία που ζουν μέσα στους ένστολους και ο άλλος [Καρχιμάκης] προσπαθεί ματαίως λόγω έλλειψης στοιχειωδών γνώσεων να προσδώσει αναπτυξιακό χαρακτήρα στο ΥΠΑΑΤ...

αλλά με τέτοια Υπουργό που έχει...το σκάφος του ΠΑΣΟΚ πάει αύτανδρο και μαζί του και η Χώρα!

Γιωργάκη, δεν άλλαξες το ΠΑΣΟΚ από το 2004 και έτσι βουλιάζετε...

αλλά εσύ cool...στείλε email στο ipod στον Γερουλάνο και πέρα Λοβέρδος...

πόσο λίγοι και άσχετοι είστε...

1 comment:

Yannis Zabetakis said...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ρωτάει στη Βουλή έναν υφυπουργό, αν ξέρει σε ποια κυβέρνηση είναι υφυπουργός. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ωθεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο να μάθει σε ποιο κόμμα είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Ένας πεπειραμένος βουλευτής με υψηλά αξιώματα στο παρελθόν σκιαγραφεί με συνεντεύξεις τη συναισθηματική διάθεση του Πρωθυπουργού όταν μιλάει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δυο υπουργοί με παρεμφερή χαρτοφυλάκια ανταλλάσσουν δημοσίως ασπασμούς, αλλά τα υπουργεία τους αδυνατούν να ανταλλάξουν ιδέες για το κυβερνητικό έργο. Ο υπουργός Υποδομών ρίχνει διά του Τύπου φορολογικές ιδέες! Από το Γενικό Επιτελείο ο υπουργός Άμυνας αποκλείει να υπάρξουν άλλα μέτρα, πρόβλεψη που ουδόλως συμμερίζεται ο υπουργός Οικονομικών.

Συμπέρασμα: αν η κυβέρνηση δει ξαφνικά τον εαυτό της στον καθρέφτη, θα τρομάξει. Από υπουργείο σε υπουργείο, το στίγμα της αλλάζει. Μερικοί υπουργοί είναι «ντούρασελ» και άλλοι έχουν κιόλας ξεμείνει από μπαταρία. Κάποια υπουργεία έχουν μπλέξει τις γραμμές τους και σε κάποια οι υφυπουργοί τούς ρόλους. Συχνά οι υποβόσκουσες αντιδικίες με το Μέγαρο Μαξίμου αποδυναμώνουν το υπουργικό ιμπέριουμ, κατά τομέα.

Αν το κυβερνητικό έργο ήταν πίνακας, θα ήταν έργο αφηρημένης τέχνης: ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι ο ίδιος θέλει να καταλάβει. Αγγίζει τη θεολογική διαμάχη των καλόγηρων περί του φύλου των Αγγέλων το ζήτημα της ιδεολογικής... γεωγραφίας των μέτρων για την οικονομία. Είναι μέσα στην ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ; Είναι απέξω; Ή κάπου στα όρια; Μάλλον ήλθε η στιγμή να αναρτήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου αυτό που έλεγε ο Μαχάτμα Γκάντι: «Πρέπει να γίνουμε η Αλλαγή που θέλουμε να δούμε».


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artID=4565028