Monday, 4 January 2010

βαρέα μέταλλα σε τρόφιμα






































επιστολή προς www.servitoros.gr

Σχετικά με το κείμενο της κ. Μπατζελή


θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής: στο Εργαστήριο
Χημείας Τροφίμων σε
συνεργασία με το Εργαστήριο της Αναλυτικής
Χημείας του Τμήματος Χημείας
του Πανεπιστημίου Αθηνών,
ερευνούμε διεξοδικά την επιμόλυνση
τροφίμων-βολβών παραγωγής
νομού Βοιωτίας (πατάτες, καρότα και κρεμμύδια)
με βαρέα μέταλλα.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα,
τα τρόφιμα αυτά
βιοσυσσωρεύουν χρώμιο και νικέλιο
σε ανησυχητικά υψηλό βαθμό (μέχρι και
400% υψηλότερο!) από αντίστοιχα
"τυφλά" δείγματα, δηλαδή τρόφιμα που έχουν
παραχθεί με καθαρό νερό.
Τα βαρέα μέταλλα έτσι περνάνε
από τον ρυπασμένο υδροφόρο ορίζοντα στην
τροφική αλυσίδα.
Ο ΕΦΕΤ που ανήκει λειτουργικά στο ΥπΑΑΤ
με πολιτικό
προϊσταμένο την ...κ. Μπατζελή (!)
καλείται να επέμβει άμεσα και να
προστατέψει την Δημόσια Υγεία.

Με εκτίμηση

Γιάννης Ζαμπετάκης
Επίκουρος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων και Lead Auditor, ΕΚΠΑ

1 comment:

Κ.Γ. said...

http://comonatmed.com.au/MORA_therapy.htm,
http://www.therapynetworkonline.co.uk/index.php?page=therapies&name=MORA%20Bioresonance%20Treatment.
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ(ΟΛΙΣΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ